Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-live.nl


  Live mediumslijn met live mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Valentine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Gewoon geen woorden voor deze GROTE DAME. Zo zuiver, correct, puur en helder. Elk woord heeft bijzondere waarde. Ik voelde mij meteen één met haar en opgezogen in het immense universum. Alle alle dank uit mijn ziel, uit mijn hart. Blije, zonnige groetjes.




Ervaring van Anne met medium Valentine   Ervaring van Anne met medium Valentine   Ervaring van Anne geplaatst op 19 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Een hele lieve vrouw met het hart op de juiste plaats en vol wijsheid en goede raad. Dank u wel voor uw steun.




Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 14 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Het was een zeer aangename eerlijk gesprek. met zeer sympathieke persoon en zeer duidelijke uitleg .




Ervaring van Lv met medium Valentine   Ervaring van Lv met medium Valentine   Ervaring van Lv geplaatst op 17 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Dankbaar voor dit gesprek met Valentine. Hele aardige vrouw. Dit was de eerste keer dat ik via deze weg contact zocht met mijn overleden opa. Zij wist te vertellen wat mijn opa zijn hobby was en waar ik nu mijn werk van heb gemaakt. En nog meer andere mooie dingen. Ik geloofde hier al een beetje in, maar door het gesprek met Valentine is mijn geloof enorm versterkt. Dankjewel hier voor.




Ervaring van R met medium Valentine   Ervaring van R met medium Valentine   Ervaring van R geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Zojuist viel helaas mijn telefoon uit toen ik met u in gesprek was. Mijn excuses. War bent u een fijn en duidelijk persoon. Bedankt.




Ervaring van D met medium Valentine   Ervaring van D met medium Valentine   Ervaring van D geplaatst op 19 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Is een hele lieve en bezorgde vrouw, ze steunt waar ze kan. Bedankt voor alles wat je voor mij doet dat verdient een bloemetje.




Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  WAUW in een woord. Wat ben jij goed zeg. De manier hoe u voorspelt en dit overbrengt is echt op hoog niveau. U bent zuiver en voelt de situatie zeer goed aan. U bent een echte topper op deze lijn. Helaas was gisteren m,n belcredit op maar u heeft zeer veel kunnen vertellen en ik bel u zeker weder. Een echte aanrader om deze lieve dame te bellen.




Ervaring van Sonja met medium Valentine   Ervaring van Sonja met medium Valentine   Ervaring van Sonja geplaatst op 12 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Heb je net gesproken, je was er bonk op lieve Valentine. Directe antwoorden op me vraag, dank je.




Ervaring van Saake met medium Valentine   Ervaring van Saake met medium Valentine   Ervaring van Saake geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Bedankt voor de steun die je me geeft. Je bent een topvrouw met het hart op de juiste plaats.




Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Bedankt voor je steun en raad die je me geeft.




Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 18 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Mijn gesprek met Valentine was echt bijzonder. Puzzelstukjes zijn op zijn plaats gevallen. Thanks from beyond the universe.

Happy pre Valentine's :-).




Ervaring van V met medium Valentine   Ervaring van V met medium Valentine   Ervaring van V geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Valentine is een super zuiver medium en bijzonder goed in haar boodschappen, wil je een prachtig zuiver consult bel haar.
Dank je wel Valentine.




Ervaring van anoniem met medium Valentine   Ervaring van anoniem met medium Valentine   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Lieve Valentine, je was er bonk op.
Bedankt Carine.




Ervaring van Carine met medium Valentine   Ervaring van Carine met medium Valentine   Ervaring van Carine geplaatst op 3 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Bedankt voor alles wat je voor mij al hebt gedaan .




Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Wat een mooie diepgaande reading. Echt geweldig, ben super tevreden.




Ervaring van Bloemmm met medium Valentine   Ervaring van Bloemmm met medium Valentine   Ervaring van Bloemmm geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Dank u wel, ik geloof wel in jou kennis die stof is om over na te denken. groetjes.




Ervaring van k met medium Valentine   Ervaring van k met medium Valentine   Ervaring van k geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-live.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden