Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-live.nl


  Live mediumslijn met live mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze live mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Karlien fijn dat ik mijn verdriet en pijn over de kinderen kwijt kon NB midden in de nacht. Ik voel me wat rustiger. Dank voor de tips. Ook voor jou veel liefs.




Ervaring van Mama met medium Karlien   Ervaring van Mama met medium Karlien   Ervaring van Mama geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Een eerlijke en zuivere persoonlijkheid, stelt je op je gemak en geeft eerlijk en betrouwbaar advies. Goede en duidelijke inzichten. Bedankt voor uw tijd en mooie zuivere energie. Ik kom zeker bij u terug. dank u voor uw raad. Ik kan er zeker wat mee en kan het zeker plaatsen.




Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 3 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Moni
  Ervaring met medium Moni
  Geweldigggg.. 1 woord.

.




Ervaring van A. met medium Moni   Ervaring van A. met medium Moni   Ervaring van A. geplaatst op 3 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk ,
Ge zijt een geweldig straffe madam bij het invoelen van een foto , meer dan zijn geld waard, bedankt om er steeds voor me te zijn.




Ervaring van Twijfeltje met medium Anouk   Ervaring van Twijfeltje met medium Anouk   Ervaring van Twijfeltje geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Desteny is vol blijven houden dat er weer contact zou komen en vandaag is het uitgekomen. Desteny weet wie ik bedoel. Zij is een heerlijke nuchtere vrouw met veel gevoel voor humor en de waarheid.




Ervaring van jarige dame met medium Desteny   Ervaring van jarige dame met medium Desteny   Ervaring van jarige dame geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Super vriendelijk en zeer sterk bij het invoelen van een foto, toppertje zeker het geld waard.




Ervaring van A.S. met medium Adora   Ervaring van A.S. met medium Adora   Ervaring van A.S. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine is snel en duidelijk met antwoorden, fijn om mee te praten, verder heel vriendelijk .




Ervaring van Anoniem met medium Meine   Ervaring van Anoniem met medium Meine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Dankjewel voor je mooie woorden.
Ze hebben me troost en hoop gegeven, ik hoop dat het uit komt.




Ervaring van J met medium Yuorah   Ervaring van J met medium Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Dank je wel, kort maar krachtig en goed.
Maria of (D).




Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Ik kan niet anders zeggen dan dat je een top medium bent. Ik bel je regelmatig en momenteel is dat best vaak je weet van de situatie waarin wij verkeren van mijn schoonmoeders overlijden en nu onlangs mijn schoonvaders overlijden. Ik kan met al mijn vragen bij je terecht ook als het over mezelf gaat, jou is niks vreemd. Jij kan mij weer kalmeren als het over al mijn onzekerheden gaat.
Dank je Rhais.
Je bent een topper.




Ervaring van T.B. met medium MB Rhais   Ervaring van T.B. met medium MB Rhais   Ervaring van T.B. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve Stephanie, ik heb je gisteren laat voor het eerst gesproken na het sturen van een foto. Je wist precies te vertellen wat je op de foto zag. Je hebt dingen vertelt die juist waren. Je haalde zo de dingen uit die er speelde. Je bent een heel vrolijk en eerlijk mens. Ik hoop dat je voorspellingen uit gaan komen. Ik ga U zeker nog contacten. Dank U.




Ervaring van L met medium Stephanie   Ervaring van L met medium Stephanie   Ervaring van L geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna is voor mij toch echt de beste op deze lijn. Het geduld en begrip dat zij heeft is ongelofelijk. Geen vraag is te gek en ook al moet ze zaken tig keer herhalen, ze doet het. Zonder haar zou ik niet door een lastig proces kunnen. Ik raad dan ook iedereen aan om eens met Romyna contact op te nemen. Ik hoop ook dat ik heel snel het goede nieuws mag vertellen. Ik blijf hopen en vertrouwen mede dankzij jou. Enorm bedankt en tot heel snel weer. Liefs, FF xx.




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Topper. Helemaal tevreden en aanrader absoluut.




Ervaring van Zomer met medium Lisa   Ervaring van Zomer met medium Lisa   Ervaring van Zomer geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Beste Sonja, het is precies zo uitgekomen zoals je gezegd had. Naar maar wel waar. Ze heeft me zo laten vallen als een baksteen.




Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria met medium Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  lieve Han je bent echt een schat van een man, die perfect weet hoe en waar een vrouw behoeften aan heeft, ik heb je heel graag en kan je echt aan iedereen aanbevelen, top Han, liefs Carine uit Belgie , je weet wel.




Ervaring van carine met medium Han   Ervaring van carine met medium Han   Ervaring van carine geplaatst op 31 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Yoshua, in 1 minuut, zoveel dank want nu snap ik het gewoon. Je krijgt een dikke knuffel van me.




Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 31 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Dankjewel.
Een vraag, een simpel antwoord, klaar.
Geen rond de pot draaien, of veel te lange gesprekken waar je uiteindelijk niet voor komt.
Gewoon een antwoord op je vraag.
En daar ben ik je heel erg dankbaar voor.
Ik wacht geduldig af, maar aan al de positieve reacties te zien op jouw, heb ik er volledig vertrouwen in.
Dankje.




Ervaring van J. met medium Yoshua   Ervaring van J. met medium Yoshua   Ervaring van J. geplaatst op 31 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina zat er wederom bovenop. Ik voelde mij niet goed en ze wist precies te vertellen wat er aan de hand was. Regelmatig bel ik op met iets wat ik voor ogen heb en dan zegt zij: nee hoor je gaat het toch anders doen. En uiteindelijk loopt het ook zo. Voorspellingen korte termijn zijn altijd raak.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Tineke is top super lieve vrouw die geen sprookjes verteld maar wel de realiteit. Bel haar regelmatig altijd dezelfde vraag maar ze blijft steeds even vriendelijk niks is haar teveel. En wat nog het meest belangrijke is haar voorspellingen komen uit die ze doet. Dikke 10 voor Tineke.




Ervaring van Babette met medium Tineke   Ervaring van Babette met medium Tineke   Ervaring van Babette geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Wauw. Ik heb je vandaag voor het eerst gesproken. Alles wat je zei was raak en herkenbaar. Ook werden bepaalde zaken mij duidelijk. Het is niet te geloven wat voor een gave jij hebt. Ik werd erg emotioneel van de healing maar hoop dat de blokkades bij mij maar ook bij hem zijn weggenomen. Ik ben zeer dankbaar dat ik jou heb mogen spreken. Ik ben benieuwd hoe het de komende weken zich gaat ontwikkelen. Bedankt voor de tips die je me hebt meegegeven.




Ervaring van E met medium Sarina   Ervaring van E met medium Sarina   Ervaring van E geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Raar dat er bij jou zo weinig reacties staan. Jij bent super, brengt me rust en troost op momenten dat ik het nodig heb. Je kan me ook steeds zonder dat ik een woord zeg de situatie beschrijven, zelfs de personen hoe ze zijn en hoe ze eruit zien. Voor mij ben je wel 100 sterren waard. Blij dat jij op mijn pad bent gekomen.




Ervaring van schorpioentje30 met medium Cassandra   Ervaring van schorpioentje30 met medium Cassandra   Ervaring van schorpioentje30 geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Marco
  Ervaring met medium Marco
  Lieve Marco, ik zag jouw profiel en ik voelde gelijk sterke energie bij jou naam. Het gesprek was voor mij heel helder en prettig. Ik had mijn vermoedens dat mijn relatie voor langere tijd is. Mooi om te horen wat ik zelf intuitief al voel. Als je ergens meezit of twijfel heb bel dan Marco. Echt een TOP medium.

Iwona.




Ervaring van Iwona met medium Marco   Ervaring van Iwona met medium Marco   Ervaring van Iwona geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Dankjewel lieverd je had weer gelijk afgelopen x dus hoop dat het deze x ook weer goedkomt wat je het voorspeld dankjewel dat je er altijd voor me bent dikke knuf voor jou xxxx.




Ervaring van m met medium Cassandra   Ervaring van m met medium Cassandra   Ervaring van m geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Dankjewel.
Jij bent een ontzettend lieve vrouw.
Ik had al verschillende consulten gehad op deze site, die ook heel fijn verliepen.
Maar jij deed zo veel meer.
Jij wist door te dringen, tot het diepste van mijn ziel. Het was de eerste keer, dat ik echt mijn tranen moest bedwingen omdat jij mij een spiegel kon voorhouden, waar ik zelf te bang voor was.
Dankjewel.




Ervaring van J. met medium Tancy   Ervaring van J. met medium Tancy   Ervaring van J. geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Net gesprek met u gehad vond heel lief vriendelijk zeker aanrader voor anderen wist precies wat er speelde Dankje lieve rashieda.




Ervaring van Anoniem met medium Rashieda   Ervaring van Anoniem met medium Rashieda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Lieve Noura,

Wauw wat een gave. Wat een bijzondere dame ben jij. Zo lief, oprecht en duidelijk. Jij gaf aan dat hij een reis zou maken naar de kids. De dag erna stond hij bij ons voor de deur speciaal voor de kleintjes. Je bent zo liefdevol en duidelijk tegelijk. Je zag het helemaal goed en coacht ondertussen op een liefdevolle manier. Dankjewel lieve Anoura. Je bent een topper.




Ervaring van Anoniem met medium Noura   Ervaring van Anoniem met medium Noura   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Lieve Ysis
wat vond ik het U weer na lange tijd weer te spreken. Ik zal goed op me zelf passen. Dat we het zelfde mee maken of mee gemaakt hebben is echt heel byzonder. Ik laat zo wie zo wat horen als er verandering komt in de situatie. En heel hartelijk dank voor het branden van een kaarsje voor mij. XXX.




Ervaring van We zitten in het zelfde met medium Ysis   Ervaring van We zitten in het zelfde met medium Ysis   Ervaring van We zitten in het zelfde geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna, bedankt voor je constante geduld. Ik heb je gisteren eindelijk kunnen spreken en je bent altijd zo geduldig en begripvol. Ik vind jou echt heel erg goed en eerlijk. Ik laat het je zeker weten als de ontmoeting plaats gaat vinden.
Groetjes, G.




Ervaring van G met medium Romyna   Ervaring van G met medium Romyna   Ervaring van G geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, ik heb jou nu een aantal keer gesproken. In maart voorspelde jij een situatie die ik niet kon plaatsen. Totdat ik er 3 maanden later achter kwam dat jij dit al zag en dit had voorspeld. Alles viel op z,n plek. Jij helpt me met jouw prachtige en vooral hele duidelijke gesprekken door deze situatie heen. En geeft me vooral heel veel kracht en energie zodat ik er vertrouwen in blijf houden. Bedankt voor alles Odette.




Ervaring van Lini met medium Odette   Ervaring van Lini met medium Odette   Ervaring van Lini geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Bedankt om mijn ochtend goed te laten beginnen.
De twijfels kwamen op en die nam jij weg met je voorspelling.
Alles wat je voor de voorspelling wist te vertellen, was de pure waarheid. Dus er is geen twijfel mogelijk dat wat je hebt gezegd ook gaat gebeuren.
Nu alleen maar afwachten.
Dankjewel.
En ook voor je opgewekt onthaal. Er zijn er maar weinige hier die zo vrolijk en enthousiast klinken bij het opnemen van de telefoon.




Ervaring van J. met medium Sharida   Ervaring van J. met medium Sharida   Ervaring van J. geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Bedankt Dirk voor deze uiteenzetting, je hebt het volgens mij goed gezien en een goed inzicht over de situatie, ik mail je nog wel als de nood weer nabij is, met vriendelijke groeten, R en S.




Ervaring van R met medium Dirk   Ervaring van R met medium Dirk   Ervaring van R geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Lieve Sanne,

Keer op keer, echt waar, voel ik me beter na een telefoontje. Je geeft me iedere keer goed advies en goede moed. Alles bekijk je vanuit een positief oogpunt. Ik ben je heel dankbaar hiervoor.

Liefs
Vicky .




Ervaring van Vicky met medium Sanne   Ervaring van Vicky met medium Sanne   Ervaring van Vicky geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Echt een aanrader. De dingen die hij zegt kloppen exact. Wat een consult gesterkt in mijn gedachten. Dank je wel Han.




Ervaring van Anonieme J met medium Han   Ervaring van Anonieme J met medium Han   Ervaring van Anonieme J geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi Monique, je hebt me weer fantastisch geholpen. In deze voor mij zo moeilijke tijd, dank je wel. Je bent een super goed medium. Liefs Mir xxxx.




Ervaring van Mir met medium Monique   Ervaring van Mir met medium Monique   Ervaring van Mir geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Jij bent een van de weinige die ik hier aan de lijn heb gehad waar ik meteen een warmte bij kon voelen. Ik wil je ook bedanken voor je hele mooie voorspelling. Ik wacht af, en dan hoor je zeker nog van mij.




Ervaring van J. met medium Thaiis   Ervaring van J. met medium Thaiis   Ervaring van J. geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-live.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden